I Samarbete Med

RESULTAT - RÄTTA

Lotto & Joker på Onsdag

175 MILJONER kr

Resultat:

Lördag 17 februari 2018

 • 4
 • 8
 • 10
 • 15
 • 18
 • 32
 • 35
 • 1
 • 2
 • 7
 • 25

5985686

Somliga verkar födda med en hel del tur!

2017-07-19

Alla lämnar vi drömmande och förväntansfullt in våra lottorader i hopp om att ha turen på vår sida och kamma hem en större vinst, som de allra flesta vet är sannolikheten att faktiskt vinna en stor jackpot ganska liten, men det finns faktiskt de som vunnit större vinster på lotto och andra spel vid fler än ett tillfälle, det är ju helt osannolikt om man tänker efter men det bevisar ju bara att det kan hända dig, en gång eller flera gånger så länge du bara deltar!

Vann miljonbelopp på lotto - fyra gånger

Kanske en av de allra största turgummorna i världen, iallafall om vi syftar till ämnet spel och lotto är 70-åriga Joan Ginther som bor i Las Vegas, USA. Joan har vunnit stora belopp på lotto vid inte mindre än fyra tillfällen. Dem första vinsten vann hon 1993 och var på klart hyggliga 5,4 miljoner dollar, detta följdes upp med ytterligare lottovinster de kommande åren på 2 miljoner dollar, 1,5 miljoner dollar och nu senast 3 miljoner dollar. Alltså har Joan kammat hem fyra vinster på totalt över 10 miljoner dollar. Fullkomligt osannolikt! Tre av de fyra mångmiljonvinsterna har hon dessutom köpt hos samma spelombud. Det är intressant att Joan faktiskt har en statistik examen från Stanfords Universitet. Man kan verkligen undra vad hemligheten är Joan?

Ett par med rejäl tur!

Paret Calvin och Zatera Spencer från Portsmouth, Virginia USA har vunnit på lotto inte bara en gång, utan hela fyra gånger, varav tre av dessa vinster kom under mars månad 2014. Det börjde med 1 miljoner dollar på PowerBall och följdes upp med ytterligare vinster på 50000 dollar och ytterligare 1 miljon dollar, och nu senast en vinst på 100000 dollar. Trots dessa stora vinster, och parets helt enorma tur så har de faktiskt fortsatt att jobba på sina ordinarie jobb. En talesman för lotteriet i Virgina, John Hagerty berättar "Jag har aldrig sett något liknande under de 12 åren som jag jobbat här, de andra här på kontoret hade svårt att tro att de lyckades vinna så många skilda vinster

Arbetslöse svensken vann stort på lotto, två gånger inom fyra år!

Man kan lugnt säga att den 40-årige mannen bosatt i Hässleholm har en stor portion tur på sin sida. Två gånger om har mannen lyckats pricka in sju rätt på lotto. Det började 2008 då mannen vann 1,9 miljoner kronor på lotto, detta följdes upp med 3,9 miljoner kronor i september, 2012. Alltså hela 5,8 miljoner kronor har mannen kammat hem, inte illa! När mannen plockade hem den första miljonvinsten 2008 var han arbetslös, det förtäljer inte historien om mannen fortfarande är arbetslös med man får väl anta att mannens liv efter dessa två vinster har förbättrats ekonomiskt. Mannen kommenterade faktiskt den andra miljonvinsten på detta sätt, "Jag har alltid trott på att det ska gå att vinna igen" Snacka om att det bor minst en stor lyckoost i Hässleholm!

 

 

 

 


Tillbaka till nyheter